top of page

DAN ODPRTIH VRAT 2022
POSNETKI LEKCIJ

Vsem, ki ste se z nami družili na prvi oktobrski dan v lepem ambientu Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana, se toplo zahvaljujemo za udeležbo in izkazano zanimanje. Prav posebna zahvala gre vsem tistim, ki ste nam po dogodku zaupali svoje vtise. Vaš vtisi ali izkušnje v zvezi z metodo Feldenkrais nam veliko pomenijo in so vedno dobrodošli, saj se skupaj z vami učimo in razvijamo svoje potenciale tudi mi.


Za vašo domačo uporabo smo pripravili zvočne posnetke lekcij ozaveščanja skozi gib ter video posnetek demonstracije funkcionalne integracije. Hvala, ker upoštevate, da javno predvajanje ali kakršna koli druga oblika distribucije posnetkov brez predhodnega pisnega dovoljenja društva ni dovoljena.


Prijazno vas vabimo, da spremljate našo spletno stran ali FB, kjer objavljamo dogodke ter urnike rednih skupin in se nam morda spet pridružite. Če v vaši bližini ni redne skupine, nam lahko povpraševanje pošljete na naslov feldenkrais.slovenija@gmail.com in preverili bomo možnosti ustanovitve nove skupine.


Lepo vas pozdravljamo in vas vabimo, da se skupaj z nami urite v ozaveščanju skozi gib.


Učiteljice in učitelji metode Feldenkrais

Živahne mišice medeničnega dna
Špela Blenkuš
00:00 / 01:04
Koordinacija - igra med upogibom in iztegom
Andreja Semolič
00:00 / 01:04
Svobodna ramena in vrat
Ivan Vodopivec
00:00 / 01:04
Obračanje dlani nas podaljša
Barbara Vister
00:00 / 01:04
Za lahkoten korak in širok razgled
Saška Mešel Konič
00:00 / 01:04
bottom of page