Metoda Feldenkrais Slovenija
DSC_4811POM.jpg
ljubljana-fit-povezava.png

Pozdravljeni na domači strani Društva učiteljev metode Feldenkrais. Društvo je bilo ustanovljeno leta 2018 z namenom ozaveščanja javnosti o metodi Feldenkrais in povezovanja učiteljev metode v Sloveniji.

Na tej strani boste našli informacije o metodi Feldenkrais in učiteljih, ki izvajajo skupinske in individualne lekcije v Sloveniji.


Vsi učitelji, navedeni na tej strani, so certificirani s strani mednarodne akreditacijske organizacije EuroTAB. Izobraževanje za učitelje metode Feldenkrais traja štiri leta v skladu z mednarodno sprejetimi smernicami, ki narekujejo vsaj 800 ur izobraževanja v najmanj 160 dneh pod okriljem odobrene izobraževalne organizacije. Metodo lahko poučujejo le certificirani učitelji.

"Movement is life; without movement life is unthinkable."

 

Moshe Feldenkrais

Metoda Feldenkrais je pred kratkim dobila svoje mesto v slovenski strokovni literaturi. Poglavje o uporabi metode za podporo psihoterapevtskim pristopom je za priročnik Sodobne metode v psihoterapiji in energijski psihologiji prispevala članica našega društva dr. Mateja Pate. Vabljeni k branju!